Til topp

Strøm med Grønt Valg

Vår mest populære strømavtale og 100 % fornybar strøm

 

Naturen gir oss strøm. Velg en strømpakke som gir noe tilbake.

Bestill nå

Hvorfor ta et grønt valg?

Hvert år hugges det regnskog som påvirker nivået av klimagasser i atmosfæren tilsvarende utslipp fra alle verdens biler. Regnskogen binder store mengder karbon. Når skogen hugges frigjøres dette og man mister lagringsevnen. Regnskogen bidrar også til å opprettholde nedbørsmønstre som igjen preger klimaet vårt. Bevaring av regnskog er et av de mest effektive tiltakene for å ta vare på klimaet og livsmangfoldet på kloden. Med Grønt Valg fra Hafslund Strøm bevarer du 10.000 m² regnskog i året.

I tillegg sikrer vi at tilsvarende mengde strøm som du forbruker blir produsert fra fornybare energikilder. Dette bidrar til økt produksjon av fornybar energi. Du får også profesjonell energirådgivning tilpasset ditt strømforbruk og livssituasjon, slik at du både sparer penger og miljøet.

Strømpakken inkluderer vår mest populære strømavtale, hvor du følger spotprisen med et påslag på 6,95 øre per kWh og et fast beløp på 59,90 kr per måned. En spotprisavtale er det som er billigst over tid og er anbefalt av Forbrukerrådet. I tillegg bevarer du regnskog gjennom strømavtalen, får 100 % fornybar strøm og 1 time årlig energirådgivning med Grønt Valg for kun kr 2,- per dag. Ingen bindingstid!

 

Bestill nå Enklere enn du tror. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

  • Mer informasjon og vilkår

    Produktet Strøm er en spotprisavtale, det betyr at det tas hensyn til at strømforbruket ditt varierer gjennom døgnet. For kunder som har anlegg som er timesmålt, og hvor det registrerte strømforbruket time for time er tilgjengelig for Hafslund Strøm faktureres registrert strømforbruk per time multiplisert med områdeprisen fra den nordiske kraftbørsen NordPool. Kunder som har anlegg uten timesmåler faktureres etter et veid gjennomsnitt av spotprisen time for time referert til områdeprisen fra NordPool. I tillegg til månedsprisen kommer offentlige avgifter, påslag og månedsbeløp. Produktet Strøm er Hafslund Strøms standardavtale.

    Grønt Valg er en tilleggstjeneste kunden kan bestille i tillegg til sitt strømprodukt. Med Tilleggstjenesten får kunden opprinnelsesgaranti på strømmen og 1 times energirådgivning per år. Inkludert i prisen er også et bidrag til Regnskogfondet på 100 kr per år. Dersom avtalen mellom Hafslund Strøm og Regnskogfondet opphører, kan Hafslund Strøm erstatte kundens opprinnelige tiltak med et nytt miljøtiltak. Eventuelle prisjusteringer av produktet Grønt Valg vil bli kunngjort på våre nettsider. Endringen kan tre i kraft 14 dager etter at den er kunngjort.

    Vilkår Hafslund Strøm Privat