Til topp

Strøm med Maksprisgaranti

Din garanti mot de høyeste strømprisene

 

Velg en strømpakke som sikrer deg mot pristoppene.

Bestill nå

Hvordan fungerer det?

Du betaler spotpris når den er lav. Når spotprisen går opp, garanterer vi at du ikke betaler mer enn det gjeldende pristaket. Vi kutter pristoppene og gjør det forutsigbart og trygt for deg, så slipper du å bekymre deg for høye strømpriser.

Strømpakken inkluderer vår mest populære strømavtale, hvor du følger spotprisen med et påslag på 6,95 øre per kWh og et fast beløp på 59,90 kr per måned. En spotprisavtale er det som er billigst over tid og er anbefalt av Forbrukerrådet. I tillegg sikrer vi deg mot pristoppene, så du ikke trenger å tenke på unormalt høye strømpriser, for kun kr 39,- per måned og 2 øre/kWh.

Bestill nå Enklere enn du tror. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

  • Mer informasjon og vilkår

    Produktet Strøm er en spotprisavtale, det betyr at det tas hensyn til at strømforbruket ditt varierer gjennom døgnet. For kunder som har anlegg som er timesmålt, og hvor det registrerte strømforbruket time for time er tilgjengelig for Hafslund Strøm faktureres registrert strømforbruk per time multiplisert med områdeprisen fra den nordiske kraftbørsen NordPool. Kunder som har anlegg uten timesmåler faktureres etter et veid gjennomsnitt av spotprisen time for time referert til områdeprisen fra NordPool. I tillegg til månedsprisen kommer offentlige avgifter, påslag og månedsbeløp. Produktet Strøm er Hafslund Strøms standardavtale.

    Maksprisgaranti er en tilleggstjeneste kunden kan bestille i tillegg til sitt strømprodukt. Tilleggstjenesten sikrer deg mot de høyeste strømprisene og avregnes månedlig basert på din gjennomsnittlige månedspris. Når strømprisene er lave betaler du i henhold til strømproduktet – mens ved stigende strømpriser stopper prisen ved avtalt makspris. Hafslund Strøm legger ut oppdatert informasjon om sikringsperiodenes lengde og maksprisen for gjeldende sikringsperiode på www.hafslundstrom.no.

    Vilkår Hafslund Strøm Privat