Vilkår for Smartlading fra Hafslund Strøm

Smartlading er en tilleggstjeneste som kunden kan bestille i tillegg til sitt strømprodukt. Tjenesten hjelper kunden å styre elbil-lading etter strømpris fra kraftbørsen Nordpool, og bidrar til å optimalisere lading for å minimere ladekostnad. Besparelsesestimater oppgitt av Hafslund Strøm angir potensiell besparelse og Hafslund Strøm kan ikke garantere at tjenesten gir en faktisk besparelse. Kundens ladekostnader vil avhenge av flere variabler som strømpris og bruksmønster av bil.

Smartlading baserer seg på tilkobling til kundens elbil og/eller hjemmelader. Det fremgår i appen og på Hafslund Strøm sine nettsider hvilke bilmerker og ladebokser som støttes av appen. Hafslund Strøm jobber kontinuerlig med å oppdatere tjenesten, men har ingen forpliktelse mht. oppdateringshastighet dersom det skjer endringer i systemene til de ulike bilmerkene.

Tjenesten er tilgjengelig i Hafslund Strøm appen på mobil og Min Side på nett. For å ta tjenesten i bruk må kunden akseptere appens brukervilkår. Utover hva som følger av ufravikelig lov er ikke Hafslund Strøm ansvarlig for kostnader eller annet tap som kunden eller tredjepart påføres ved kundens bruk av tjenesten.

Prisen for Smartlading er 29 kr per måned. Pris og vilkår for tjenesten kan endres med 14 dagers varsel. Tjenesten har ingen bindingstid og kan når som helst sies opp av begge parter.

Kunden har angrerett i henhold til bestemmelsene i angrerettloven.

Vilkårene for Smartlading kommer i tillegg til Hafslund Strøm AS sine generelle vilkår.