Til topp

Skredderstrøm

Nå kan du prøve oss før du velger oss

Vi gjør det enklere for deg å velge riktig strømavtale! Prøv oss i en måned til redusert pris, så vil dine strømbehov vise oss hvilken avtale som passer perfekt for deg.

Slik fungerer det:

 • I prøveperioden betaler du kun for strømmen du bruker, vi spanderer påslag og fastbeløp
 • I løpet av prøveperioden kartlegger vi forbruket ditt og dine preferanser rundt strøm
 • Innen 30 dager får du en anbefaling fra oss. Du velger selv strømavtalen som passer best for deg
Jeg vil ha Skredderstrøm Enklere enn du tror. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

Skredderstrøm logobilde

Hvorfor Skredderstrøm?

 • Over halvparten av strømkunder ønsker å motta råd fra strømleverandøren om hvilke avtaler eller tjenester som passer best for dem
 • Bare 1 av 3 mener de har god oversikt over hva ulike strømleverandører kan tilby dem
 • 50 % vet ikke hvor mye strøm de bruker i måneden

Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst i løpet av de 30 dagene velge avtalen som passer best for deg. Dette kan du gjøre på Min side, hvor du også får oversikt over forbruket ditt. En oversikt over strømavtalene vi tilbyr finner du her.

Jeg vil ha Skredderstrøm
 • Vilkår og angreskjema

  Skredderstrøm er et kampanjetilbud der nye kunder får prøve Hafslund Strøm uforpliktende i 30 dager, kunden betaler bare for eget forbruk basert på områdeprisen fra Nordpool. Det vil ikke påløpe ekstrakostnader i form av påslag eller andre forbruksavhengige kostnader i prøveperioden. Nettleie er ikke inkludert i tilbudet. Fornøydgarantien vår blir først gjeldende når prøveperioden er over. I løpet av prøveperioden vil kunden motta en anbefaling fra Hafslund Strøm basert på kundens boligprofil og oppgitte preferanser. Hafslund Strøm vil anbefale det best egnede strømproduktet for kunden med relevante tilleggstjenester. Produktene som anbefales er aktive avtaler som er i salg. Informasjon om alle produktene finnes på www.hafslundstrom.no. Dersom kunden ikke henvender seg til Hafslund Strøm for å velge en annen avtale innen utløp av prøveperioden vil kundeforholdet automatisk overføres til anbefalt strømavtale med tilleggstjenester. Det er ingen bindingstid på produktene kunden får etter prøveperioden.

  Angreskjema