Til topp

Skredderstrøm

Nå kan du prøve oss før du velger oss

Vi gjør det enklere for deg å velge riktig strømavtale! Prøv oss i en måned til redusert pris, så vil dine strømbehov vise oss hvilken avtale som passer perfekt for deg.

Slik fungerer det:

 • I kartleggingsperioden betaler du kun for strømmen du bruker, vi spanderer påslag og fastbeløp
 • I løpet av perioden kartlegger vi forbruket ditt og dine preferanser rundt strøm
 • Innen 30 dager får du en anbefaling fra oss. Du velger selv strømavtalen som passer best for deg
Jeg vil ha Skredderstrøm Enklere enn du tror. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

Skredderstrøm logobilde

Hvorfor Skredderstrøm?

 • Over halvparten av strømkunder ønsker å motta råd fra strømleverandøren om hvilke avtaler eller tjenester som passer best for dem
 • Bare 1 av 3 mener de har god oversikt over hva ulike strømleverandører kan tilby dem
 • 50 % vet ikke hvor mye strøm de bruker i måneden

Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst i løpet av de 30 dagene velge avtalen som passer best for deg. Dette kan du gjøre på Min side, hvor du også får oversikt over forbruket ditt. En oversikt over strømavtalene vi tilbyr finner du her.

Jeg vil ha Skredderstrøm
 • Vilkår og angreskjema

  Skredderstrøm er et kampanjetilbud der nye kunder i løpet av en kartleggingsperiode på 30 dager kun betaler for eget forbruk basert på områdeprisen fra kraftbørsen Nord Pool. Det vil ikke påløpe ekstrakostnader i form av påslag eller andre forbruksavhengige kostnader i denne perioden. Nettleie er ikke inkludert i tilbudet.

  I løpet av kartleggingsperioden vil kunden motta en anbefaling fra Hafslund Strøm på en av strømavtalene fra vår avtaleoversikt. Anbefalingen vil være basert på kundens preferanser og strømforbruk.

  Dersom kunden ikke ønsker anbefalt strømavtale eller ikke har gitt samtykke til anbefalt avtale innen utløpet av kartleggingsperioden, vil kunden automatisk overføres til Hafslund Strøms standard spotprisavtale Strøm. Spotprisavtalen Strøm har et fast månedsbeløp på 59,90 kr og et påslag på 6,95 øre per kWh. Kunden kan til enhver tid henvende seg direkte til Hafslund Strøm for å velge en annen avtale.

  Det er ingen bindingstid på produktene kunden får.

  Angreskjema