Jente som skal flytte

Strøm med Maksprisgaranti

Har du husket å beskytte deg mot dyr strøm i vinter? Nå kan du bestille avtalen Strøm med Maksprisgaranti og sette et tak for hva din spotpris for måneden kan bli.

Bli vintertrygg

Din garanti mot unormalt høye strømpriser

Strømprisene varierer mye med været og etterspørselen etter strøm. Når strømprisene går opp, garanterer vi at din snittpris per kilowattime for måneden ikke blir mer enn den gjeldende maksprisgarantien. Strømprisene i januar har flere ganger vært godt over 100 øre/kwh i de timene de fleste av oss bruker mest strøm.

Gjeldende garanti fra 01.04.21 til 31.05.21: 76,90 øre per kWh.

Maksprisgaranti koster kun 39 kroner i måneden + 2 øre per kWh i påslag.

  • Forutsigbart og trygt
  • Ingen bindingstid
Bestill Strøm med Maksprisgaranti

Bestiller du her, får du Maksprisgaranti og vår populære spotprisavtale Strøm. Avtalen har et påslag på 6,95 øre/kWh og et månedsbeløp på 59,90 kr. En spotprisavtale er det som er billigst over tid og er anbefalt av Forbrukerrådet.

Er du allerede kunde hos oss?

Bestill Maksprisgaranti på Min side

Hvor stor er boligen din

Din pris: ca.  kr

i

Anslått strømkostnad i 

Basert på gjennomsnittlig årlig strømforbruk på  kilowattimer. Vektet med historiske data for andel av forbruk i de ulike månedene.

×

Kalkulatoren viser gjennomsnittlig forbruk for en gjennomsnittlig forbruker. Din reelle pris vil kunne variere avhengig av boligtype, byggeår, antall medlemmer i husstanden og når på døgnet du/dere bruker mest strøm.

Prisen viser gjeldende fastbeløp og stipulert snittpris (spotpris) for denne måneden. 

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg. Denne kostnaden vil være lik uansett strømleverandør. Hos oss kan de fleste få både strømforbruk og nettleie samlet på én regning. Dette gjør det enklere for deg å ha oversikt over dine totale strømkostnader.

Ditt forbruk blir målt i kilowattimer (kWh). Mengden strøm du bruker vil variere og påvirke hvor mye du betaler i strøm hver måned. Når du er kunde hos oss kan du følge forbruket fra dag til dag i appen og på Min side.

Spotpris er et annet ord for strømprisen i markedet. Dagens strømpris hentes fra kraftbørsen NordPool.

Påslag og månedsbeløp dekker våre kostnader for å levere strøm til deg, og inkluderer merverdiavgift og elsertifikater.

Kutter pristoppene i vinter

Gir deg trygghet og forutsigbarhet.

Lojalitetsbonus

Aktiver din lojalitetsbonus og få én time gratis strøm for hver dag du er kunde.

Fornøydgaranti

100 % fornøyd eller penger tilbake.