Til topp

halv pris på strøm i to måneder

Gjelder vår mest populære spotprisavtale

Bestill nå

Hvor stor er boligen din?

kvadratmeter m2

Ordinær pris: xx kr/måned

Kampanjepris: xx kr/måned

Estimert regning for juni
basert på gjennomsnittlig årlig strømforbruk på 10 000 kWh.
Kampanjeprisen gjelder de første to månedene.

Nettleie til din nettleverandør kommer i tillegg

Om tilbudet

Du får halv pris på vår mest populære spotprisavtale Strøm i to måneder.

Avtalen følger strømprisen i markedet, med et påslag på 6,95 øre/kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på 59,90 kr. Alt dette deler vi på to i to måneder.

Tilbudet gjelder nye kunder og kan kun bestilles her på våre nettsider. Nettleie til din lokale netteier er ikke inkludert i tilbudet.

Ingen bindingstid.


 • Mer informasjon, vilkår og angrerett

  Tilbudet gjelder nye kunder. Du får halv pris på totalsummen av strømforbruk og månedsbeløp, ikke inkludert nettleie til din lokale netteier.

  Produktet Strøm er en spotprisavtale, det betyr at det tas hensyn til at strømforbruket ditt varierer gjennom døgnet. For kunder som har anlegg som er timesmålt, og hvor det registrerte strømforbruket time for time er tilgjengelig for Hafslund Strøm faktureres registrert strømforbruk per time multiplisert med områdeprisen fra den nordiske kraftbørsen NordPool. Kunder som har anlegg uten timesmåler faktureres etter et veid gjennomsnitt av spotprisen time for time referert til områdeprisen fra NordPool. I tillegg til strømprisen kommer offentlige avgifter, påslag og månedlig fastbeløp. Produktet Strøm er Hafslund Strøms standardavtale.

  Angrerett: Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette. Angrefristen utløper 14 dager etter inngåelsen av avtalen.

  Angreskjema Vilkår - Hafslund Strøm Privat

 • Hvordan priskalkulatoren fungerer

  Beregningen som viser hva avtalen koster deg er basert på oppgitt årsforbruk og den andelen av forbruket som normalt finner sted inneværende måned. Prisen som er benyttet er gjeldende fastbeløp og strømpris forrige måned.

  Strømprisen er inklusiv mva. Nettleie til lokalt nettselskap kommer i tillegg.

  Pris forrige måned:

  23,03 øre/kWh

Bestill nå

Les mer om fornøydgarantien

Vi ordner alt med din tidligere leverandør

Følg strømforbruket i app eller på Min Side

Ingen bindingstid