Til topp

Slik bytter du strømleverandør

En person som sitter foran en dataskjerm
Skal du bytte strømleverandør for første gang og frykter det er mye arbeid? Slapp av! Det er nemlig gjort på null komma niks!

Er du en av mange nordmenn som ikke har byttet strømavtale på noen år? Da kan det hende at avtalen ikke lengre er blant klassens mest gunstige.

Norge har over 100 strømleverandører som hver tilbyr en flora av ulike strømavtaler. Men hvordan finner du avtalen som er best for akkurat deg? Og hvordan bytte til en ny leverandør?

Billig, trygt eller forutsigbart?

 

Kraftselskapene er pålagt å rapportere sine avtaler til Forbrukerrådet som drifter portalen strømpris.no. Denne gir deg oversikt over alle leverandørene som opererer i ditt område. Skriver du inn boligadressen din, får du raskt og enkelt oversikt over alle valgmulighetene dine – men vær oppmerksom på at det her også er mange kampanjetilbud, som kanskje ikke er like gode over tid som ved første blikk.

Et godt utgangspunkt er å bestemme hvilke aspekter som er viktigst for deg. Er prisen avgjørende eller ønsker du også forutsigbarhet i markedsutviklingen? Kanskje kan kundetilfredshet være tungen på vektskålen – eller er du vel så opptatt av å bevare miljøet?

Med Hafslund Strøm kommer du godt ut på alle områder: Du får en spotprisavtale, som er anbefalt av forbrukermyndigheter, ingen overraskelser i form av endring av pris eller vilkår, og en fornøydhetsgaranti som sikrer penger tilbake hvis du ikke er fornøyd.

I tillegg kan du sikre deg at det blir produsert fornybar energi for den strømmen du forbruker, ved å velge tilleggsavtalen Grønt Valg. Da bidrar du også til å bevare 10.000 kvadratmeter regnskog årlig, og du får energirådgivning tilpasset deg.

«Slår opp» med eks-en for deg

 

Strømavtale med Hafslund Strøm bestiller du enkelt på nett eller over telefon. Du kan selvfølgelig også ta kontakt for å få hjelp til å finne den perfekte avtalen for din bolig.

Uansett hvilken leverandør du har fra før av, trenger du ikke si opp den gamle avtalen. Den nye strømleverandøren «slår opp» med eks-en for deg.

Med mindre den gamle avtalen din har binding, er det også helt gratis å bytte strømleverandør. Og vær ikke redd for et fakturakaos selv om strøm- og nettleverandør ikke er det samme selskapet. Nettleie og strøm kommer nemlig på samme faktura.

Kort oppsummert: Finn leverandøren med tilbudet som passer best for deg, bestill og lev godt med den perfekte strømavtalen!

Bytter du til oss i Hafslund Strøm, ordner vi alt med din nåværende leverandør. Du får en rimelig og forutsigbar strømavtale med 100 % fornøydgaranti!

Bestill Strøm til Spotpris