Til topp

Kraftforvaltning

Ledende forvaltningsmiljø sikrer dere stabile og forutsigbare priser

Vi har et ledende forvaltningsmiljø

Hafslund Strøm har et ledende forvaltningsmiljø med lang erfaring i å redusere strømkostnader for alle typer bedrifter og organisasjoner. I tillegg gir vi deg bransjens beste rapporteringsverktøy som gir deg full oversikt over ditt strømforbruk.

Kraftforvaltning innebærer å prissikre forbruket i perioder med fare for høye pristopper, og mindre andeler i perioder med lavere forventninger til pristopper. Kraftforvaltning passer for større bedrifter med et kraftforbruk over 10 GWh årlig. Våre kraftforvaltere gir bedriften gunstigere pris på strømmen uavhengig av hvilken risiko eller forutsigbarhet dere ønsker.

Referansekunder:

  XXL logo

God service, lave kostnader over tid og enkelhet er nøkkelord for XXL som Nordens største sportskjede. Hafslund Strøm bidrar til dette i form av kraftleveranse til XXL sine butikker i Norge og Sverige.

Vi har fått lavere strømkostnader etter at vi inngikk avtale med Hafslund Strøm, i tillegg har handling-tiden på strøminnkjøp gått ned for oss. Vi er godt fornøyd med den servicen som Hafslund Strøm gir og at dere generelt har gjort strøm enklere for oss.
Morten Fuglum, ansvarlig for innkjøp, XXL

  Oslo kommune logo

Oslo kommune består av 50 virksomheter og bydeler med hver sin forvaltning. Hafslund Strøm leverer en samlet porteføljeforvaltning til alle.

Vi har cirka 3500 anlegg og levering av kraft og oppfølging fungerer utmerket. Vi er trygge på at Hafslund Strøm har meget kompetente ansatte til å følge opp leveransene og oppfølging av kommunens virksomheter.
Utviklings- og kompetanseetaten ved konserninnkjøp