Til topp

Ta et aktivt valg i kampen for et bedre miljø

 

Tilleggstjenesten Grønt Valg

Sørg for at det blir produsert like mye fornybar energi som dere forbruker. Bli med å støtt produksjonen av solenergi, vannkraft, bølgekraft og tidevannsenergi.

Gjør en forskjell

Et lite bidrag utgjør en stor forskjell

Bevaring av regnskog
 

Vi gir en årlig donasjon til Regnskogfondet. Størrelsen på donasjonen styres av forbruket og antall kunder som har Grønt Valg.

Bidra til fornybar energi
 

Tilsvarende den mengden av strøm dere forbruker blir produsert av fornybare energikilder (f.eks solenergi og vannkraft).

Gratis rådgivning
 

Dere får én time gratis profesjonell energirådgivning hver år (verdi 1 000,-) der dere får råd om hvordan dere kan redusere strømforbruket.

Grønt Valg fra kun 2,- per dag*

 

Ingen bindingstid - avslutt når dere vil

Bidra i kampen for et bedre miljø

Bevaring av regnskog

1 time strømrådgivning hvert år

*Plus markedsprisen for opprinnelsegaranti

Diplom for en god miljøprofil

 

Når du velger tilleggstjenesten "Grønt Valg" vil din bedrift få et diplom som bevis på at dere har tatt et aktivt valg for å bidra til miljøet..

Diplomet henter du i Hafslund Online-portalen.

Ta et aktivt valg - for et bedre miljø

For bare 2,- per dag + markedsprisen for opprinnelsegaranti, vil dere bidra til et bedre miljø.

Bidra til fornybar energi

Når dere velger Grønt Valg får dere opprinnelsesgaranti på strømmen. Det innebærer at det blir produsert like mye fornybar energi som det dere forbruker.

Dette bidrar til økt produksjon av fornybare energikilder som for eksempel solenergi, vannkraft, vindkraft, bioenergi, bølgekraft og tidevannsenergi.

Bevaring av regnskog

I tillegg vil dere bidra til bevaring av regnskog, et av de mest effektive tiltakene for å bevare klimaet. En bedrift som har Grønt Valg bidrar i snitt med å bevare 10.000 kvm regnskog i året.

I 2017 ga Hafslund Strøm ca 100,- per kunde til Regnskogfondet. Beløpet styres av forbruket og antall kunder som har Grønt Valg. Hafslund Strøm er i dag den kommersielle aktøren som bidrar mest til Regnskogfondet.

Gratis energirådgivning

Dere får også én time gratis profesjonell energirådgivning hvert år til en verdi av 1 000,-. Slik kan dere spare både penger og bidra til et bedre miljø. Det er bare å kontakte oss for å sette opp en tid som passer for din bedrift.

Gjør en forskjell

Grønt Valg-kunder får strøm med opprinnelsesgaranti

Som Grønt Valg-kunde får du strøm med opprinnelsesgaranti. Opprinnelsesgaranti innebærer at det blir produsert like mye fornybar energi (t.ex. solenergi og vannkraft) som det dere forbruker. På den måten tar dere et aktivt valg i kampen for et bedre miljø.

Grønt Valg-kunder får strøm med opprinnelsesgaranti

Bevissthet er nøkkelen

“Ved å øke bevisstheten rundt energibruk kan de fleste enkelt redusere energikostnadene med 5-10 prosent.”
- Jarle S. Johannessen, Daglig leder i Termoenergi

Mer informasjon eller bestille Grønt Valg?

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om vår tilleggstjeneste. Du må være kunde hos oss for å kunne bestille denne tilleggstjenesten.

Er du ikke kunde hos oss? Klikk her