Til topp

Spotpris anbefales av uavhengige eksperter

Strømavtale uten bindingstid

Følg prisen på kraftbørsen direkte

Gir lav strømkostnad over tid

Fornøydgaranti

Beregn din månedspris

Allerede kunde hos oss?

Få enda mer ut av strømavtalen for din bedrift.
Se våre løsninger

Storkunde

Nysgjerrig på å finne ut hvordan dere får lavest mulig strømkostnader?
Les mer

Enkelt å bytte strømleverandør

1. Bestill strøm

Bestill enkelt på vår nettside. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

2. Oppstart

Når din nye strømavtale er aktiv vil du motta en bekreftelse fra oss per e- post. Det tar cirka 10 dager før du har Hafslund Strøm i kontakten.

3. Hafslund Online

Verktøyet Hafslund Online følger med alle våre strømavtaler og gjør det enklere å få kontroll over kostnader og forbruk.

Vi ordner alt med din tidligere leverandør

Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt. Med gode priser og smarte løsninger garanterer vi at du blir fornøyd.

Se alle strømavtaler

Hvorfor velge oss?

Nordens ledende handelsbord

Bransjens beste verktøy: Hafslund Online

Effektiv kundeservice

Dedikert oppfølging og rådgivning

Se mer om tilleggstjenesten Online Pluss

Vi opplever ingen prishopp eller ubehagelige overraskelser

”Vi har hatt Hafslund Strøm bedrift som strømleverandør siden 2014, og jeg er veldig overrasket over hvor bra pris vi får. Jeg må innrømme at jeg kanskje trodde Hafslund Strøm var i det dyre sjiktet, men det var en fordom jeg har måttet bite i meg.”
”Vi har hatt Hafslund Strøm bedrift som strømleverandør siden 2014, og jeg er veldig overrasket over hvor bra pris vi får.”
- Kenneth Andre´ Krøgenes, Hovedkvarteret IT

Smarte løsninger for deres bedrift

Velger dere en av våre tilleggstjenester, får dere enda mer ut av strømavtalen for deres bedrift. Dette er tjenester som dere kan velge fritt i, uavhengig av hva slags strømavtale dere måtte velge som utgangspunkt. Det er heller ingen bindingstid på noen av tjenestene.

Dette er tjenester som dere kan velge fritt i, uavhengig av hva slags strømavtale dere måtte velge som utgangspunkt. Det er heller ingen bindingstid på noen av tjenestene.

Ekspress

Få prioritet i køen med tilleggstjenesten "Ekspress". Dere vil alltid være prioritert hos oss uavhengig av om det er per telefon eller e-post. Dere får også en dedikert kontaktperson som kan nås på et eget ekspressnummer.

Les mer >

Online Pluss

Online Pluss er fullversjonen av Hafslund Online. Se når og hvor strømmen brukes slik at dere enkelt kan redusere strømkostnadene, bli varslet ved unormalt strømforbruk og mye mer.

Les mer >

Grønt Valg

Bidra til økt produksjon av fornybare energikilder som for eksempel solenergi, vannkraft, bioenergi, bølgekraft og tidevannsenergi. Med Grønt Valg bidrar dere også i snitt med å bevare 10 000 kvm regnskog i året.

Les mer >

Elsikker

En ekstra trygghet ved skade forårsaket av el- fenomener (kortslutning, lysbue, overslag eller overspenning). Dere får dekket egenandel, rabattert pris på elkontroll og tilgang til vår 24-timers el-support.

Les mer >

Usikker på hvilken avtale som passer best for deg?

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for en hyggelig strømprat og finner strømløsningen som er best for din bedrift.