Til topp

Elsikker

- en tryggere bedrift

kr 49,-per måned/anlegg

Ingen bindingstid

Elsikker er en smart tjeneste som gjennom jevnlige kontroller sørger for at bedriften har et så forskriftsmessig og sikkert elektrisk anlegg som mulig – en ekstra trygghet for både bedriften og de ansatte.
 
 

Fordeler med Elsikker

 • Ingen bindingstid
 • Vi dekker egenandelen til bedriften ved skader forårsaket av el-fenomen
 • 24 timers el-support
 • 20 % rabatt på el-kontroll og gratis termografering

 • Mer om avtalen

  Termografering

  Sikringskapene blir kontrollert med varmesøkende kamera (termografering). Termografering vil avdekke varmegang og brannfarlige punkter på et tidlig tidspunkt. Termografering er en forebyggende faktor mot tilfeldig driftsstans ved et anlegg, og kan forbedre produksjonseffektiviteten.

  Rutinemessig oppfølging

  Av mange grunner blir det elektriske anlegget utsatt for stadig slitasje over tid, og de vanligste faktorene kan være overbelastning/dårlige tilkoblinger, og til slutt oksydasjon. Med Elsikker vet du at det elektriske anlegget er i forkriftsmessig orden i henhold til lovpålagte kontrollrutiner. Med Elsikker får du rutinemessig oppfølging.

  Rabatt på forsikringspremien

  Med ELSIKKER fra Hafslund Strøm tilbyr Gjensidige rabatt på forsikringspremien, også til borettslag og sameier. Rabatten gjelder så lenge kunden følger opp med el-kontroller etter riktige intervaller og lukker avvik.

  Dekning av egenandel med inntil 20 000

  Med Elsikker får du også dekning av egenandelen med inntil kr 10 000 ved strømskader og  kr 10 000 ved driftsavbrudd forårsaket av lynnedslag eller feil i strømnettet.

  

Fyll ut organisasjonsnummer og vi finner data om din bedrift

Vi trenger en kontaktperson for din bestilling