Til topp

Spotpris med fornøydgaranti

Anbefalt av ekspertene

Helt fornøyd eller penger tilbake

Med vår spotavtale følger du kraftbørsen direkte ved oppgang og nedgang. Avtalen anbefales av uavhengige eksperter og forbrukermyndigheter – ønsker du en strømavtale med lave kostnader over tid, er dette avtalen for deg.

I tillegg får du vår Fornøydgaranti: Er du ikke fornøyd? Da er ikke vi det heller! Vi vil ha 100% fornøyde kunder og gir deg penger tilbake hvis du ikke er det.

Fordeler med vår spotavtale:

  • Ingen bindingstid
  • Følg prisen på kraftbørsen direkte
  • Gir lav strømkostnad over tid

Bestill Spot Bedrift Enklere enn du tror. Du slipper å kontakte din eksisterende leverandør - vi ordner alt.

  • Mer informasjon om avtalen

    Hvis du i løpet av de første ni månedene ikke er fornøyd hos oss, gir vi deg påslag og fastbeløp tilbake hvis du har avtalen Spot Bedrift. Alt du trenger å gjøre er å gi oss beskjed.

    Avtale om Spot Bedrift innebærer at Kundens pris følger den enhver tid gjeldende Elspotprisen ved kraftbørsen Nord Pool Spot. For produktet betales et påslag til Leverandør. Dersom ikke annet avtalt er påslaget på 2,2 øre/kWh ekskludert enhver tid gjeldende elsertifikat. Elspotprisen er den samme for alle kraftleverandører og kan variere mye over tid, men også innenfor en relativ kort tidsperiode. En avtale om Spot Bedrift innebærer full risiko i forhold til markedsprisutviklingen. For en kraftforbruker vil stigende Elspotpriser bety økende kostnader, mens synkende Elspotpriser vil bety fallende kostnader for kraftinnkjøpet.

    Ved avregning av spotleveranser kan timesmålte anlegg avregnes time for time med Nord Pool Spots Områdepris ref. kjøpers uttakssted. For anlegg uten timesmåling benyttes Nord Pool Spots veide middel Områdepris ref. kjøpers uttakssted for avregningsperioden.