Til topp

Forespørsel om innsyn i eller sletting av personlige data

Som kunde i Hafslund Strøm har rett til å se hvilke persondata vi har lagret om deg. Mye av denne informasjonen er allerede tilgjengelig for deg på Min side, som du enkelt logger inn på her.

Ved å fylle ut og sende inn skjemaet under kan du be om innsyn i, eller sletting av, persondataene vi har lagret om deg og ditt kundeforhold hos Hafslund Strøm. Med persondata menes opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 30 dager fra vi mottar din forespørsel til dataene blir utlevert, med forbehold om at informasjonen du har oppgitt i skjemaet er korrekt.

Som følge av lovgivning (som Bokføringsloven) er vi i mange tilfeller forpliktet til å beholde personopplysninger om deg så lenge du er kunde hos oss, og også etter det. Sletting og oppbevaring kan du lese mer om i personvernerklæringen vår.

I personvernerklæringen vår kan du også lese om hvilke opplysninger vi som strømleverandør kan lagre om kundene våre og hvordan informasjonen håndteres. Personvernerklæringen finner du her.


Send forespørsel

Om innsyn/portabilitet:
Når vi har samlet dine persondata, sender vi deg en e-post med en link til Quatrix hvor filen(e) dine vil blir lastet opp. Du mottar så en bekreftelseskode på SMS som du bruker for å logge inn og laste ned filen(e). Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 30 dager fra vi mottar din forespørsel til dataene blir utlevert, med forbehold om at informasjonen du har oppgitt i skjemaet er korrekt. Filen(e) vil være tilgjengelig(e) i Quatrix i 10 dager.